Logo

Cine suntem? PP Protect Security | Servicii integrate de securitate

         PP Protect Security S.R.L. a luat fiinţă în luna septembrie a anului 2005, având ca obiect de activitate, servicii de protecţie şi gardă, conform codului COR 8010.

         Evoluţia societăţii a fost permanent ascendentă ajungând în prezent la peste 400 de angajaţi; agenţi de securitate, agenţi de intervenţie, dispeceri sisteme de monitorizare, tehnicieni instalaţii sisteme tehnice de alarmă la efracţie, sisteme video şi mentenanţă sisteme de securitate.

         Desfăşurăm activitaţi de:

                                           - PAZĂ UMANĂ

                                           - INSTALĂRI SISTEME TEHNICE DE SECURITATE

                                           - MONITORIZARE ŞI INTERVENŢIE

                                            - CURSURI DE CALIFICARE PENTRU AGENT DE SECURITATE

        Executăm servicii de calitate cu preponderenţă în Municipiul Cluj-Napoca şi alte zone din judeţul Cluj, fiind probabil cea mai bună firmă de profil din zonă. Avem în portofoliu peste 55 de obiective asigurate cu pază umană precum şi în jur de 2860 de obiective în regim de monitorizare şi intervenţie.

        Dezideratul nostru principal este conform sloganului, asigurarea unei stări permanente de protecţie clienţilor firmei noastre, indiferent de forma şi sistemul pe care îl preferă.

        Societatea noastră îşi desfăşoară activitatea la sediul de pe Str. Tăietura Turcului, nr. 47, dispunând de spaţii moderne pentru desfăşurarea activităţii şi de personal calificat la compartimentele specifice.