Logo

Despre tehnic PP Protect Security | Servicii integrate de securitate

CU NOI SUNTEŢI ÎN SIGURANŢĂ!

 

      Departamentul tehnic vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o gamă variată de soluţii de securitate, având o experienţă bogată în acest domeniu.

      Efectuăm lucrări de PROIECTARE, INSTALARE, MONITORIZARE, INTERVENŢIE, MENTENANŢĂ,  tuturor sistemelor tehnice  de securitate, la un înalt nivel de profesionalism. Prin aceste mijloace garantăm siguranţă, eficienţă, promptitudine şi  responsabilitate faţă de client. În prezent asigurăm servicii de monitorizare şi intervenţie unui număr de peste 3900 de obiective,  dintre care 2000 sunt persoane juridice şi 1900 sunt persoane fizice.

      Departamentul tehnic vă pune la dispoziţie sisteme tehnice de securitate, pentru siguranţa şi integritatea bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, oferindu-vă soluţii optime de securitate pentru satisfacerea cerinţelor dumneavoastră.

 

  DE CE SĂ ALEGI SERVICIILE NOASTRE?

   Oferim calitate şi siguranţă la cel mai înalt nivel

  •  Asigurăm instalarea tuturor sistemelor tehnice de securitate, prin cele mai profesionale echipamente
  •  Asigurăm service la toate sistemele conectate 24 din 24, la dispeceratul nostru
  •  Cea mai rapidă intervenţie datorită celor 8 echipaje distribuite pe zone, în tot oraşul
  •  Asigurăm monitorizarea obiectivelor prin dispecerat integrat de ultimă generaţie
  •  Suntem probabil printre puţinele societăţi de pază care transmit mesaje în dispecerat pe cel puţin  2 căi: PRINCIPAL şi BACK UP
  •  Oferim diverse tipuri de abonamente, în funcţie de necesitatea fiecărui client
  •  Oferim cele mai bune preţuri la instalarea sistemelor tehnice

 

     PP Protect Security oferă consultanţă pentru toată gama de servicii, instalează rapid la preţuri deosebit de accesibile sistemele tehnice, monitorizează permanent prin  personal calificat şi intervine rapid şi eficient la solicitarea dumneavostră. Apelaţi cu încredere la serviciile noastre si veţi fi în SIGURANŢĂ MAXIMĂ !